Waarom astro-consult?

 • Beste consulenten
 • Exclusief bij ons
 • Scherpe tarieven
 • Credits onbeperkt geldig
 • Contact zoals u wilt
 • Veilig en discreet

Getuigenissen:

Net gesproken met Nala (1445). Alles wat ze doorgaf klopte. Ik ben er zeer tevreden over. Korte en bondige antwoorden. Ik zou zeggen zeker aan te bevelen!

Lees meer getuigenissen
 

Klantenservice:

Bellen via credits
Contact opnemen
 

Veilig betalen:HoroscoopHier vind je alleen de meest ervaren helderzienden, mediums en paragnosten. Wij staan klaar om je te helpen en zo goed mogelijk antwoord te geven op al je vragen, twijfels, angsten en zorgen.

Je kunt ons bereiken via de onderstaande telefoonnummers in combinatie met het box nummer van onze consulenten. Hiervoor bel je het nummer 085-88.80.112 (Nederland), 02/403.05.44 (Belgie).

Om van onze astro-credits betaalmethode gebruik te maken maak je eerst een gratis account aan. Meer informatie vind je hier.

Vind hier een overzicht van de aanwezige consulenten

Consulenten lijst vernieuwen
Gardowin 1409
Beschikbaar
profielfoto
Als Helderziende leg ik voor u ook de Kaarten wat dan een bevestiging is. Foto' s aanvoelen is ook i...
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-40.170.00
(1,00 €/m)
0907/07.510
(1,75 €/m)

1 cr/min
Lieve 1449
Beschikbaar
profielfoto
Mijn lijfspreuk is "ik kan wel heksen, maar niet toveren! Waarmee ik wil aangeven dat ik tot het uit...
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-40.170.00
(1,00 €/m)
0907/07.510
(1,75 €/m)
Caroline 1440
Beschikbaar
profielfoto
k help je met al je liefdesdilemma's, relatievragen of levenskeuzes. Ik bied steun met mijn Helderzi...
Lees meer »

1 cr/min
Bas 1427
Bezet
profielfoto
Hoi Ik ben een Helderziend, Heldervoelend Medium. Samen met mijn Gidsen en de Lenormandkaarten wil ...
Lees meer »
Lara 1425
Bezet
profielfoto
Ik ben Lara een Heldervoelend, Helderwetend Medium. Met de liefde in mij om mijn medemens te help...
Lees meer »
Jean Bernard 1501
Bezet
profielfoto
Hebt u vragen over de liefde toekomst heden en verleden relaties en financiële toekomst adviezen da...
Lees meer »

Daghoroscoop, weekhoroscoop en maandhoroscoop, wat is dat precies?

Een horoscoop is de stand van de sterren, gezien vanop een bepaalde positie op aarde, op het moment van de geboorte van een bepaalde persoon. Het woord “Horoscoop” is afgeleid van het Grieks en betekent “een blik op de uren”. Het is eigenlijk de stand van de zon, de planeten en de maan op een bepaald moment. Deze standen worden ook de 12 huizen genoemd.

Astrologie is de studie van het verband tussen de hemellichamen. De Horoscoop is als het ware het in kaart brengen van de hemellichamen. Deze tak van de astrologie wordt genoemd de “Horoscopische Astrologie”.

Wetenschap van astrologie en horoscopen

Dit stuk van de wetenschap wordt normaalgezien uitgevoerd door astrologen. Deze mensen hebben meestal een doelgerichte en jarenlange studie gedaan van de hemellichamen. Zij worden geacht elk onderdeel van de horoscoop te kennen en de betekenis te kunnen uitleggen.

Via de horoscoop kunnen astrologen als mediums zowel het verleden, het heden als de toekomst afleiden, aangezien men de baan van de zon en de planeten gewoon vastliggen. Ook het karakter en het temperament van een bepaalde persoon kan men perfect bepalen.

Als je dit met de hand moet doen, is dit uiteraard een tijdrovende karwei. Dankzij bepaalde computerprogramma's worden alle berekeningen heel wat vereenvoudigd.

Het is wel zo dat uit een horoscoop niet zomaar gehele verhalen kunnen afgeleid worden. Dit is eigenlijk een samenraapsel van feiten. Dus een astroloog of horoscoopspecialist moet wel degelijk goed geoefend zijn om dit op een verstaanbare manier over te brengen naar zijn klant.Men veronderstelt dat de eerste horoscopen werden berekend door de Egyptenaren.

Diverse soorten horoscopen

Er bestaan verscheidene soort Horoscopen :
 1. Geboortehoroscoop : Deze geeft aan, zoals het woord zelf zegt, hoe de stand van de hemellichamen was op de geboorte van deze persoon. Aan de hand van het huis waartoe hij behoort kan men het dierenriemteken bepalen, dat dan tenslotte een beeld geeft van het heden, verleden en toekomst van deze persoon.

 2. Mondiale Horoscoop : Deze interpreteert bepaalde gebeurtenissen op wereldvlak volgens de horoscoop. Deze soort van horoscoop wordt beschouwd als de oudste vorm van Astrologie

 3. Periodiek horoscoop : Deze interpreteert de horoscoop voor 1 bepaalde dag (daghoroscoop), week (weekhoroscoop) of maand (maandhoroscoop). Hier kijken we enkel in de toekomst van die persoon. Deze afleidingen van feiten worden verzameld in een samengestelde voorspelling zodat iemand een idee krijgt van wat er tijdens de komende week te gebeuren staat.

 4. Uurhoek Horoscoop/Astrologie : Door de interpretatie van deze horoscoop wordt het voor Astrologen mogelijk om één enkele vraag te beantwoorden. Om deze te kunnen opstellen heeft men een bepaald tijdstip nodig en ook een plaatsbepaling. Dit type wordt vaak gebruikt als horoscoop voor de liefde of liefdeshoroscoop.

Een aantal factoren om rekening mee te houden tijdens de opstelling van de horoscoop zijn :
 • De dierenriemtekens
 • De Huizen
 • De Maansknopen
 • De Vaste sterren
Heb je vragen over de credits ? Neem contact met ons op via het contactformulier.
Heb je problemen met je online betaling ? Contacteer Mollie op https://www.mollie.com/nl/contact