Waarom astro-consult?

  • Beste consulenten
  • Exclusief bij ons
  • Scherpe tarieven
  • Credits onbeperkt geldig
  • Contact zoals u wilt
  • Veilig en discreet

Getuigenissen:

Joke, jij hebt me alles op een duidelijke manier uitgelegd. Dank je voor de klare reading. Ik heb vertrouwen in de goede afloop. Jij bent een heel fijn mens. Tot heel gauw, Liestbeth

Lees meer getuigenissen
 

Klantenservice:

Bellen via credits
Contact opnemen
 

Veilig betalen:Waarzegger als consulentHier vind je alleen de meest ervaren helderzienden, mediums en paragnosten. Wij staan klaar om je te helpen en zo goed mogelijk antwoord te geven op al je vragen, twijfels, angsten en zorgen.

Je kunt ons bereiken via de onderstaande telefoonnummers in combinatie met het box nummer van onze consulenten. Hiervoor bel je het nummer 085-88.80.112 (Nederland), 02/403.05.44 (Belgie).

Om van onze astro-credits betaalmethode gebruik te maken maak je eerst een gratis account aan. Meer informatie vind je hier.

Vind hier een overzicht van de aanwezige consulenten

Consulenten lijst vernieuwen
Valerie 1445
Beschikbaar
profielfoto
Ik ben Heldervoelend, ik Pendel en leg verschillende Kaarten
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-40.170.00
(1,00 €/m)
0907/07.510
(1,75 €/m)

1 cr/min
Jos 1419
Enkel chat
profielfoto
Mijn naam is Jos en ik ben een Heldervoelend en Helderziend Medium.
Lees meer »

1 cr/min
Anke 1415
Beschikbaar
profielfoto
Al jaren ben ik bezig met de Kaarten, het zijn de Inzichtkaarten, Lenormandkaarten , Kracht Kaarten
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-40.170.00
(1,00 €/m)
0907/07.510
(1,75 €/m)
Gardowin 1409
Beschikbaar
profielfoto
Als Helderziende leg ik voor u ook de Kaarten wat dan een bevestiging is
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-40.170.00
(1,00 €/m)
0907/07.510
(1,75 €/m)

1 cr/min
Enio 1406
Beschikbaar
profielfoto
Ik heb veel ervaring met het paranormale
Lees meer »

1 cr/min

Achtergrond over waarzeggers en waarzegsters


Waarzeggerij is heel moeilijk uit te drukken in een definitie. Het is als het ware een innerlijke drang die men heeft om de waarheid te vinden en die zo nodig te verdedigen. Waarzeggers ontdekken deze in de uitstraling die iedere mens heeft. Er zijn natuurlijk vele waarheden, maar een waarzegger zit als het ware aan de bron.
We leven momenteel in een tijd van intellectuele verlichting en daardoor worden natuurlijk vele waarheden verkondigd.

Een waarzegger is in essentie een eerlijke mens. Ze zijn als het ware trillende mediums die veel vibraties uiten. Het is dan ook logisch dat ze niet met iedereen kunnen werken, ze zijn tenslotte geen automaten.

Waarzeggerij is het geheel praktijken en methoden worden gebruikt om toekomstige
gebeurtenissen te voorspellen . In dit kader zijn ook vaak de termen " waarzeggerij " ( Grieks: - kunst van de toekomst interpretatie ) of " waarzeggerij " ( Latijn - Verkenning van de goddelijke wil ) . De waarzeggerij wordt vooral toegepast op individuen .

Profetie wordt gebruikt in combinatie met de profeet genoemd , (bv. hulpmiddelen en rituelen) men krijgt een directe ingeving van inspiratie van de goddelijke wil . De verkregen informatie meestal van invloed op hele naties of zelfs de hele mensheid.

Waarzeggers kunnen zich uiten via verscheidene media, nl. Kaarten, een kristallen bol, cijfers, ouijja, runen,.... Dit medium geeft een verbindende functie waardoor de waarzegger kan zien wat wij niet kunnen waarnemen. Er zijn ook waarzeggers die werken zonder hulpmiddelen, zijn krijgen dan heel sterke pulsen door via de cosmos. Bel onze astrolijn voor meer informatie.

Waarzeggers zijn kanalen om de waarheid te spreken. Al je vragen worden naar waarheid
beantwoord en hun goeie raad wordt meegegeven om je te bewegen op je levensweg. Kaarten vormen een zichtbaar bewijs (Tarotkaarten, lenormand- en engelenkaarten). De kaarten tonen trends , tendensen en richtingen.

Taboes bij waarzeggen

In de waarzeggerij zijn er vele taboes, bv. de dood, gezondheidsvraagstukken, juridische vragen. Sommige waarzeggers zijn eer coach dan medium. Zij begeleiden iemand die problemen heeft, en bieden oplossingen.

Uiteindelijk hoort de dood bij het leven. Het sterven is een absoluut noodzakelijk proces . De dood is niet het einde, maar een nieuw begin . De dood kan, alleen voor mensen in een lijdensproces, een redding zijn.
Spirituele mensen zoals helderzienden en kaartleggers worden dikwijls niet au sérieu genomen. In vroegere eeuwen werden ze zelfs vervolgd en gedood.
Nostradamus is één van de bekendste waarzeggers. Zijn profetieën en voorspellingen zijn
wereldberoemd. Nostradamus was een rechter astroloog en profeet in dienst van Catherine de Medici.

Zelfs nu nog houden wetenschappers zich bezig met zijn uitspraken en geschriften. Het is natuurlijk heel moeilijk te decoderen wat hij zegt en het beste bewijs is natuurlijk wanneer hetgeen hij zegt ook echt gebeurt. Zijn geschriften bevatten honderden voorspellingen en
profetieën. Ook voorspellingen die in het jaar 3797 zullen plaatsvinden. Zijn literatuur betekende een kentering in het waarzeggen.
Heb je vragen over de credits ? Neem contact met ons op via het contactformulier.
Heb je problemen met je online betaling ? Contacteer Mollie op https://www.mollie.com/nl/contact