Waarom astro-consult?

  • Beste consulenten
  • Exclusief bij ons
  • Scherpe tarieven
  • Credits onbeperkt geldig
  • Contact zoals u wilt
  • Veilig en discreet

Getuigenissen:

Lieve Magdalena (1436)... (wat ben jij goed in wat je aanvoelt Vanaf de eerste woorden wist jij me te vertellen wat er gaande was ..echt iemand waar ik uiteindelijk kan van zeggen dat jou andwoorden totaal kloppen Echt hartelijk bedankt Grt en zeker en vast tot later Ann uit België, het ging bij mij over verhaal van broer

Lees meer getuigenissen
 

Klantenservice:

Bellen via credits
Contact opnemen
 

Veilig betalen:TarotHier vind je alleen de meest ervaren helderzienden, mediums en paragnosten. Wij staan klaar om je te helpen en zo goed mogelijk antwoord te geven op al je vragen, twijfels, angsten en zorgen.

Je kunt ons bereiken via de onderstaande telefoonnummers in combinatie met het box nummer van onze consulenten. Hiervoor bel je het nummer 085-88.80.112 (Nederland), 02/403.05.44 (Belgie).

Om van onze astro-credits betaalmethode gebruik te maken maak je eerst een gratis account aan. Meer informatie vind je hier.

Vind hier een overzicht van de aanwezige consulenten

Consulenten lijst vernieuwen
Nala 1445
Beschikbaar
profielfoto
Ik werk met Lenormand, Zigeuner, Tarot en Orakelkaartjes
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-40.170.00
(1,00 €/m)
0907/07.510
(1,75 €/m)
Lieve 1449
Beschikbaar
profielfoto
Ik ben een Helderziend Medium en ik Kan ook voor pendelen
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-40.170.00
(1,00 €/m)
0907/07.510
(1,75 €/m)

Tarot online, tarot dagkaart en nog veel maar

Tarot is een eeuwenoude waarzeggerijmethode. De tarot is afkomstig uit het oude Egypte. Rond de jaren 1400 raakte het deck meer wijdverspreid. De eerste geschreven versies werden afgeleid uit het boek van Thoth, hij was de god van de magie. Waarzeggen, toekomst voorspellen en tarot werden ook het meest gebruikt in de topklasse van de samenleving.

Dé stad waar vroeger veel specialisten samen kwamen is in Fes, Marokko. Later is zijn dan
verscheidene interpretatiegroepen ontstaan : Egyptisch, Grieks, Keltisch,..... Het oudste tarotkaartendeck is afkomstig uit Italië, waar een edelman dit met de hand geschilderde deck (door Michelino da Besozze) cadeau deed aan zijn dochter.

Het wordt eigenlijk ook beschouwd als een kaartspel, een spel van de nummers. Iedere kaart heeft dan ook zijn eigen uitleg. Combinaties van kaarten leveren dan opnieuw andere betekenissen op. Vooral de Chinezen legden zich toe op die nummers. Het is een middel om toekomst, verleden en heden van een klant te omschrijven.

Tarotkaarten leggen, mysterieus?

Men noemt iedere kaart een arcane, wat eigenlijk betekent “mysterieus”. Tarot leert ons eigenlijk om te gaan met alle aspecten van ons leven, deze ook toe te passen en ons zo verder te ontwikkelen. Tarot bestaat uit 78 kaarten, namelijk de Grote Arcana (22 kaarten, universele principes) en de Kleine Arcana (56 kaarten, deze zijn verdeeld in 4 kleuren namelijk Pentakels, Bekers, Staven en Zwaarden.Deze tonen de meer alledaagse aspecten van het leven aan). De nummering van de kaarten wordt weergegeven met Romeinse cijfers. Dit is eigenlijk een doorgeefluik van meester naar leerling, dat alsmaar doorgaat. Het legt de relatie vast tussen ons, God en het universum. Hier is natuurlijk de interpretatie heel belangrijk, dit verschilt ook van vorm tot vorm.

Tarotkaarten hoe werkt dat?

Vroeger bestond een tarot deck uit 52 kaarten (het aantal kaarten dat men tegenwoordig in een kaartspel terugvindt). Vandaar komen ook de 4 symbolen op de kaarten, namelijk harten, ruiten, schoppen en klavers. In Spanje en Italië worden deze nog steeds gebruikt, men spreekt hier van speelkaarten.

Men vermoed dat een zeker Da Tortona de eerste teksten heeft geschreven betreffende Tarot en zijn diverse betekenissen. Hij maakte een beschrijving van de specifieke aspecten van de Tarot.

De verscheidene tekeningen op de tarotkaarten worden eigenlijk meestal samengesteld uit de figuren paard, boer, koning, vrouw en ook uit goud, bekers en knuppels. De kaarten beschreven vroeger om de verschillende Griekse Goden en hun specifieke talenten uit te beelden.

Tarot kaarten werden vroeger ook verboden door diverse wetten omdat dit in verband gebracht werd met hekserij. Heel populair waren de "Raider Waite" kaarten. Daar tegenover staat dan de methode van Marseille. De kaarten werden beschouwd als zeer mysterieus met veel symboliek.
Heb je vragen over de credits ? Neem contact met ons op via het contactformulier.
Heb je problemen met je online betaling ? Contacteer Mollie op https://www.mollie.com/nl/contact