Waarom astro-consult?

  • Beste consulenten
  • Exclusief bij ons
  • Scherpe tarieven
  • Credits onbeperkt geldig
  • Contact zoals u wilt
  • Veilig en discreet

Getuigenissen:

Lieve Magdalena (1436)... (wat ben jij goed in wat je aanvoelt Vanaf de eerste woorden wist jij me te vertellen wat er gaande was ..echt iemand waar ik uiteindelijk kan van zeggen dat jou andwoorden totaal kloppen Echt hartelijk bedankt Grt en zeker en vast tot later Ann uit België, het ging bij mij over verhaal van broer

Lees meer getuigenissen
 

Klantenservice:

Bellen via credits
Contact opnemen
 

Veilig betalen:



Onze Werkwijze



Welkom bij Astro-Consult.

Het is ons doel uw ervaring met Astro-Consult zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom selecteren wij alleen de beste mensen die ook de nodige ervaring hebben.
Astro-Consult is dan ook een onafhankelijk platform voor bekwame Paragnosten.

Wij testen alle mensen die zich aanmelden om consulent te worden op hun paranormale talenten, hun persoonlijkheid en bekwaamheid om met klanten om te gaan. Alle consulenten worden permanent geëvalueerd zodat ze allemaal op niveau blijven. Is dit niet het geval dan beïndigen wij de overeenkomst.

Uw mening is voor ons héél belangrijk. Indien U klachten of opmerkingen heeft, vult u zo snel mogelijk het contactformulier in. Uw klacht wordt dan onderzocht en voorgelegd aan de betrokken consulent. Daarom zijn we ook uitgebreid getest door astrokeurmerk.be. Zo proberen we de sfeer rond Astro-Consult zo positief mogelijk te houden.

Wij wensen U aangename en positieve contacten toe met onze consulenten.

Het Astro-Consult Team.
Heb je vragen over de credits ? Neem contact met ons op via het contactformulier.
Heb je problemen met je online betaling ? Contacteer Mollie op https://www.mollie.com/nl/contact