Waarom astro-consult?

  • Beste consulenten
  • Exclusief bij ons
  • Scherpe tarieven
  • Credits onbeperkt geldig
  • Contact zoals u wilt
  • Veilig en discreet

Getuigenissen:

Dank je Lieve (1449) je bent mijn toeverlaat mijn alles omdat jij altijd dag en nacht hoeveel en hoe lang ik jou nodig heb altijd klaar. Elke keer ben jij al voor maanden mijn luisterend oor en komt ook maar elke keer alles uit. Je slaat ook maar elke keer de nagel op de kop en ik moet niet eens mijn volledige uitleg doen of je weet het al. Ik begrijp totaal niet waarom er over jou niets geschreven staat. Dank je lieve schat voor alles wat jij altijd voor mij doet.

Lees meer getuigenissen
 

Klantenservice:

Bellen via credits
Contact opnemen
 

Veilig betalen:De veiligste Astrolijn


Heb je je al eens afgevraagd wat er gebeurt met de gegevens die op een website ingeeft (email, telefoon, naam, voornaam, adres,.....) ?

Bijna alles kan door hackers onderschept worden en dat gebeurt ook.

Iedere webmaster die besef heeft van dergelijke praktijken moet ervoor zorgen dat gegevens van de klanten absoluut veilig zijn.

Astro-consult heeft zijn software en servers op verschillende niveau's afgeschermd zodat niemand nog misbruik kan maken van uw gegevens.

Een gemakkelijke manier om te zien of een website min of meer veilig is, is het icoontje van een slot, links boven op de adresbalk (voor de URL).

Als je dit ziet wil het zeggen dat de website al goed beveiligd is, zie je dit  , dan is het mogelijk dat je gegevens niet veilig zijn voor hackers.

Die laatste websites vermijd je beter.

Veiligheid is héél belangrijk op het internet, vandaar dat wij heel veel investeren in systemen die dit garanderen.


Heb je vragen over de credits ? Neem contact met ons op via het contactformulier.
Heb je problemen met je online betaling ? Contacteer Mollie op https://www.mollie.com/nl/contact