Waarom astro-consult?

  • Beste consulenten
  • Exclusief bij ons
  • Scherpe tarieven
  • Credits onbeperkt geldig
  • Contact zoals u wilt
  • Veilig en discreet

Getuigenissen:

Roos (1422), Echt een aanrader. Het klopte volledig ben zeer tevreden

Lees meer getuigenissen
 

Klantenservice:

Bellen via credits
Contact opnemen
 

Veilig betalen:ParagnostenHier vind je alleen de meest ervaren helderzienden, mediums en paragnosten. Wij staan klaar om je te helpen en zo goed mogelijk antwoord te geven op al je vragen, twijfels, angsten en zorgen.

Je kunt ons bereiken via de onderstaande telefoonnummers in combinatie met het box nummer van onze consulenten. Hiervoor bel je het nummer 085-88.80.112 (Nederland), 02/403.05.44 (Belgie).

Om van onze astro-credits betaalmethode gebruik te maken maak je eerst een gratis account aan. Meer informatie vind je hier.

Vind hier een overzicht van de aanwezige consulenten

Consulenten lijst vernieuwen
Lieve 1449
Beschikbaar
profielfoto
Mijn lijfspreuk is "ik kan wel heksen, maar niet toveren! Waarmee ik wil aangeven dat ik tot het uit...
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-40.170.00
(1,00 €/m)
0907/07.510
(1,75 €/m)
Gardowin 1409
Beschikbaar
profielfoto
Als Helderziende leg ik voor u ook de Kaarten wat dan een bevestiging is. Foto' s aanvoelen is ook i...
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-40.170.00
(1,00 €/m)
0907/07.510
(1,75 €/m)

1 cr/min
Bas 1427
Enkel chat
profielfoto
Hoi Ik ben een Helderziend, Heldervoelend Medium. Samen met mijn Gidsen en de Lenormandkaarten wil ...
Lees meer »

1 cr/min
Caroline 1440
Beschikbaar
profielfoto
k help je met al je liefdesdilemma's, relatievragen of levenskeuzes. Ik bied steun met mijn Helderzi...
Lees meer »

1 cr/min
Jean Bernard 1501
Beschikbaar
profielfoto
Hebt u vragen over de liefde toekomst heden en verleden relaties en financiële toekomst adviezen da...
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-40.170.00
(1,00 €/m)
0907/07.510
(1,75 €/m)

1 cr/min

Paraganosten live op paralijn astro-consult.eu

Een paragnost is iemand met een paranormale gave. Hij kan dingen zien, horen, voelen of ruiken die een normaal persoon helemaal niet kan waarnemen. Hij kan “lezen” want je omringt en jou benadert.

Een paragnost kan veelal ook beschrijvingen geven over verleden, heden en toekomst. Je moet ook weten wat je voor een consult kunt verwachten en niet. De moeilijkheid van zo iemand is de interpretatie van beelden die ze waarnemen, de vertaling naar het leven van hier en nu.

Het is niet de bedoeling dat je alle voorspellingen strikt opvolgt en ernaar leeft. Het best kun je gewoon al hetgeen gezegd is in je achterhoofd houden en ook opletten als je waarschuwingen zou meegekregen hebben. Een paragnost kan gewoon helpen, achtergrond geven bij de keuzes die je zult maken, maar altijd ligt de beslissing bij jou.

Bij astro-consult.eu vind je paragnosten die live van dienst kunnen zijn.

Wat is een paragnost

Het zijn uiteindelijk ook maar mensen zoals u en ik. Zij hebben, zoals iedereen trouwens, bepaalde fijn afgestemde talenten en vaardigheden waarmee ze geboren worden. Uiteindelijk beslis je zelf of je die gebruikt of niet.

Veel paragnosten gebruik bepaalde ondersteuningen voor hetgeen ze zien. Dat kunnen kaarten zijn, een kristallen bol, runen of een pendel zijn. Dit is voor hen een hulpmiddel om te kunnen interpreteren wat ze zelf aanvoelen en zien.

Mede door hun aangeboren sympatische en empatische manier van omgaan met mensen kunnen ze ook niet-oordelende adviezen geven zoals geruststelling of aanmoediging.

Sommige paragnosten (mediums of helderzienden) zijn in staat om contact te maken met geesten. Dit zijn geesten van mensen die overleden zijn. Iedereen van ons heeft wellicht al eens geesten opgeroepen via het ouijja bord. Paragnosten doen dat op een meer veilige en gestructureerde manier.

Zulke mensen geloven in het leven na de dood en men probeert eigenlijk aan te tonen dat een levend wezen (mens of dier) eigenlijk overleeft in de vorm van een geest.

Live paralijn adviezen

Zo'n lezing kan echt bevrijdend en verfrissend werken. Het geeft je de mogelijkheid om je toekomst en je mogelijkheden te structureren zodat je op een vrije manier verder kan. Paragnosten helpen ook dikwijls de politie in het oplossen van misdaden waar eigenlijk geen fysieke bewijzen voor te vinden zijn.

Er zijn echter ook heel wat mensen die hier niet in geloven. Reden hiervoor is dat er onder paragnosten ook oplichters voorkomen en die benadelen de sector dan enorm. Vroeger noemde men mensen met paranormale kennis heksen. Hekserij werd in de middeleeuwen dan ook bestraft met de dood.

In andere culturen wordt dit als normaal beschouwd. Ook de profeten vroeger hadden paranormale gaven. Zij konden bv. engelen waarnemen of toekomst voorspellen. Andere paralijnen in de markt zijn paragnosten.net en paragnosten.nl. Deze partijen bieden vergelijkende diensten aan als astro-consult.eu.
Heb je vragen over de credits ? Neem contact met ons op via het contactformulier.
Heb je problemen met je online betaling ? Contacteer Mollie op https://www.mollie.com/nl/contact